Projectleider

€ 3.000 – € 4.500 📍 Alkmaar 🏅 Projectmanagement 🕓 32 – 40 uur

Over de functie

Ben jij gedreven door een passie voor duurzaamheid en de energietransitie, en zie je een CO2-neutrale toekomst als een ultiem doel? Dan is de rol van Projectleider jou op het lijf geschreven, waar je jouw passie kunt omzetten in concrete acties!

Als Projectleider kom je te werken bij een energieloket. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en realiseren van diverse projecten. Deze projecten zijn gericht op het informeren en adviseren van bewoners over duurzaamheidsmogelijkheden voor hun woning of werkplek. Daarnaast richt je je op het ondersteunen van gemeenten bij subsidietrajecten. Hoewel de coördinatie voornamelijk vanuit kantoor plaatsvindt, kan het voorkomen dat je op locatie gaat om het project te coördineren. Intern wordt er ook continu gewerkt aan vernieuwing en verbetering. Je werkt nauw samen met een team van 9 collega’s en draagt verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze uitvoering van de projecten, van begin tot eind. Dit zijn jouw werkzaamheden:

 • Het leiden en realiseren van diverse duurzaamheidsprojecten;

 • Het voorbereiden, plannen en uitvoeren van projecten met een scherpe focus op kwaliteit en resultaat, inclusief projectadministratie en rapportage;

 • Het identificeren van kansen en verbeteringen en het doen van voorstellen ter verbetering aan het team of de opdrachtgever;

 • Het onderhouden van nauwe contacten met opdrachtgevers, voornamelijk gemeenten, en het rapporteren over de voortgang van de projecten.

Functie eisen

Als Projectleider is het van belang om te beschikken over sterke plannings-, organisatie- en uitvoeringsvaardigheden. Daarnaast ben je flexibel en in staat om in te spelen op reageren op onverwachte situaties. Verder verwachten wij het volgende van jou:

 • Je hebt ervaring in projectmanagement, bij voorkeur in de rol van projectleider;

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in projectmanagement;

 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en energietransitie;

 • Je hebt ervaring met Microsoft Office en AFAS.

Wat bieden wij

Als Projectleider krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken en aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Je komt terecht in een enthousiast, divers en groeiend team met een gedeelde missie: de wereld een stukje mooier maken! Bovendien bieden wij:

 • Een salaris van €3000,- tot €4.500,-, afhankelijk van ervaring en uren;

 • Een uitstekende pensioenregeling en 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken;

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met trainingen en cursussen;

 • Reiskostenvergoeding, een fietsplan en parkeergelegenheid, inclusief de mogelijkheid voor elektrische auto’s;

 • Een modern kantoor met een ruimtelijke en lichte omgeving, waar je naast werken ook kunt ontspannen met activiteiten zoals poolen, darten en op vrijdagmiddag gezellig borrelen!

Over de opdrachtgever

Het energieloket is een vooraanstaande organisatie die zich inzet in verschillende gemeenten door heel Nederland. Hun doel is om een CO2-neutrale toekomst te realiseren voor zowel woningen als bedrijven. Zij voorzien bewoners van uitgebreide informatie over diverse mogelijkheden om hun woning of werkplek te verduurzamen. Daarnaast bieden zij gemeenten deskundige ondersteuning bij subsidietrajecten en blijven ze voortdurend intern werken aan innovaties en verbeteringen. Samen streven ze naar een groene toekomst! Doe jij mee?

Solliciteren

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse overal te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Heb je nog een vraag over de vacature? Onze recruiters staan voor je klaar! Neem contact op met Sofie via dit nummer: +316 19 12 24 11.

 

Meer informatie?

Mariska Swier

Recruiter

Tel. 06 3921 4803
Soliciteer hier!