Met gemotiveerd personeel verder groeien?

Meer over TheNewJob als partner

Bij ons draait alles om persoonlijk contact, vertrouwen en snelheid. Met diverse diensten bieden wij ondersteuning waar en wanneer jij dat nodig hebt. Onze expertise ligt in het vinden van de juiste professionals en het creëren van de perfecte match voor een langdurige samenwerking.

Over
Werving en selectie

Je geeft bij ons aan wat voor soort professionals je nodig hebt. Vervolgens zetten we je vacature in de schijnwerpers en selecteren we de allerbeste professionals. Voordat een professional aan je wordt voorgesteld spreken we ze uitvoerig en ondergaan ze een nauwkeurige screening.

Over
The New Service

Met de nieuwe service van TheNewJob heb jij het hele jaar door een volwaardig en slagvaardig recruitmentteam tot jouw beschikking. Je haalt de beste recruitmentoplossing voor jouw bedrijf in huis en blijft volledig flexibel wat betreft kosten.

R

Volledige ontzorging van Recruitment

R

Partner in groeiambities

R

Één vast aanspreekpunt

Over
Recruitment Marketing

Recruitment marketing is niet meer weg te denken bij het werven van personeel. Recruitment marketing werkt als katalysator en als magneet. Wij gaan namens jou aan de slag om jouw doelgroep op de arbeidsmarkt te bereiken, overtuigen én activeren.