Over TheNewJob

Meer weten over TheNewJob?

Ben je geïnteresseerd in TheNewJob en onze diensten? Wij vertellen je graag meer over wie we zijn, wat we doen en hoe we je verder kunnen helpen. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Laten we samenwerken en jouw doelen bereiken!

Voor de perfecte start

Wij bij TheNewJob geloven dat elke vacature, opdracht en professional uniek is en verdient daarom onze volledige aandacht. Daarom gaan we net dat extra stapje verder om de perfecte match te vinden.

Onze aanpak is persoonlijk en communicatief, wat ons in staat stelt om opdrachtgever en professional op een leuke manier te leren kennen. Hierdoor bouwen we samen aan een blijvende en gelukkige verbinding.

Laten we samen op zoek gaan naar jouw droomjob!

Wat is de volgende stap?

Het kan soms lastig zijn om dat te bepalen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Je kunt hiervoor een kennismakingsgesprek inplannen.

Niet zomaar een recruitmentbureau

Maar een regionaal recruitmentbureau voor ondernemend Hoorn

Wat maakt TheNewJob onderscheidend van andere recruitmentbureaus?

Doordat wij goed weten wat de lokale ondernemers in regio Hoorn willen, kunnen wij snel de bedrijfscultuur voelen. Door onze juiste aanpak zorgen wij ervoor dat we precies weten wat de opdrachtgever en professional willen.

Onze ambitie is het bureau voor regio Hoorn te zijn zodat bedrijven en professionals ons makkelijker kunnen vinden en herkennen door lokale zichtbaarheid. Dit maakt ons krachtig en onderscheidend!

De Missie & Visie van TheNewJob

Verbinding van talentvolle professionals aan bedrijven.

Onze Missie

Het is onze missie om de perfecte match te vinden tussen professionals en bedrijven.

Onze Visie

Onze visie is om zoveel mogelijk mooie jobs te creëren voor professionals.