Voor de perfecte start

Meer weten over TheNewJob?

Ben je geïnteresseerd in TheNewJob en onze diensten? Wij vertellen je graag meer over wie we zijn, wat we doen en hoe we je verder kunnen helpen. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Laten we samenwerken en jouw doelen bereiken!

Voor de perfecte start

Wij bij TheNewJob geloven dat elke vacature, opdracht en professional uniek is en verdient daarom onze volledige aandacht. Daarom gaan we net dat extra stapje verder om de perfecte match te vinden.

Onze aanpak is persoonlijk en communicatief, wat ons in staat stelt om opdrachtgever en professional op een leuke manier te leren kennen. Hierdoor bouwen we samen aan een blijvende en gelukkige verbinding.

Laten we samen op zoek gaan naar jouw droombaan!

Werken met gedreven mensen

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Korte lijnen

TheNewJob gaat door waar andere bureaus stoppen

Een onderneming met kennis van de lokale markt

Onze Prestaties.

Prestaties waar wij best trots op zijn.

Werkgevers geholpen

Vacatures verwerkt

Werknemers geholpen

Samen vooruit

Wat is de volgende stap?

Het kan soms lastig zijn om dat te bepalen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Je kunt hiervoor een kennismakingsgesprek inplannen.

Niet zomaar een werving- en selectiebureau

Maar een regionaal werving en selectiebureau voor ondernemend Hoorn

Wat maakt TheNewJob onderscheidend van andere werving- en selectiebureaus?

Doordat wij goed weten wat de lokale ondernemers in regio Hoorn willen, kunnen wij snel de bedrijfscultuur voelen. Door onze juiste aanpak zorgen wij ervoor dat we precies weten wat de opdrachtgever en kandidaat willen.

Onze ambitie is het bureau voor regio Hoorn te zijn zodat bedrijven en kandidaten ons makkelijker kunnen vinden en herkennen door lokale zichtbaarheid. Dit maakt ons krachtig en onderscheidend!

De Missie & Visie van TheNewJob

Verbinding van talentvolle werknemers aan werkgevers.

Onze Missie

Het is onze missie om waardevolle kandidaten te plaatsen bij goede opdrachtgevers.

Onze Visie

Onze missie is om zoveel mogelijk mooie banen te creëren voor waardevolle kandidaten.

reviews van klanten.

Ben jij benieuwd waarom zoveel mensen graag met ons samenwerken?

Patrick Durga
Patrick Durga
2023-04-06
TheNewJob is een jong en gedreven bedrijf dat oplossingsgericht aan het werk gaat. Zo is er altijd te voorzien in de behoefte middels maatwerk. Super tof dat er wordt meegedacht en resultaten worden geboekt. TheNewJob is dan ook zeer aan te raden.
Winodj
Winodj
2023-01-04
Mariska en The New Job. Uiterst professioneel en met een gedegen plan van aanpak gaat zij aan de slag om krachtige matches te vinden. Zij maakt een uitstekende cultuurmatch waardoor bedrijven sneller in staat om zichzelf te herpakken en dat afdelingen weer soepel lopen. Ik kan Mariska elke MKB bedrijf aanraden. Zij gaat door waar andere bureaus stoppen.
glawa garpeh
glawa garpeh
2021-11-30
Hey! TheNewJob heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een goeie baan. Ik vind dit op een professionele wijze gebeurde en dat met een vlot tempo. Ik ben blij met mijn nieuwe functie en wil TheNewJob bedanken voor tijd en energie die er in is gestopt om dit te realiseren. 💪🏽💪🏽
Mel I.
Mel I.
2021-01-28
Zéér tevreden over de klantgerichtheid. Er wordt geluisterd naar mijn behoeften. Snelle communicatie. Alles is helemaal top geregeld.

Get in touch?

Enthousiast geworden?

Ga met ons in gesprek. Wij geloven erin dat iedereen recht heeft op de perfecte start. Geïnteresseerd in hoe we samen jou in je kracht kunnen zetten? Laat je gegevens achter, we komen graag met je in contact.