Commercieel Medewerker Stage

€ 396 📍 Hoorn🏅 Recruitment 🕓 32 uur

Over de functie

Volg jij een opleiding tot Commercieel Medewerker en lijkt het jou leuk om stage te lopen in een groeiende en ambitieuze organisatie? Dan zijn wij, TheNewJob, op zoek naar jou!

Bij TheNewJob draait alles om het creëren van de juiste match tussen professional en opdrachtgever. Als stagiair(e) krijg jij de kans om dit hele recruitmentproces van dichtbij mee te maken! Met interesse luister je actief naar onze opdrachtgevers en hun behoeften. Als eerste aanspreekpunt voor vragen over vacatures en professionals ben je zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Daarnaast ben je proactief en krijg je energie van het benaderen van potentiële opdrachtgevers en professionals.

Je krijgt de mogelijkheid om verschillende werkzaamheden uit te voeren en jezelf te ontwikkelen tot een waardevolle professional. Zo zul jij je bezighouden met:

 • Het analyseren van de opdrachtgever / professional journey, identificeren van marktpositie, en voorstellen doen voor verbeteringen;

 • Marketing- en communicatie-activiteiten; jij bekijkt de wensen en bedenkt een juiste aanpak;

 • Verwerven van opdrachtgevers, voorbereiden van voorstellen, en verzorgen van interne opdrachten;

 • Het voeren van gesprekken met zowel opdrachtgevers als professionals. 

Functie eisen

Wij zoeken een stagiair(e) die vol energie zit en niet terugdeinst om professionals en opdrachtgevers te woord te staan. Daarnaast stellen we de volgende eisen aan jou:

 • Je volgt een MBO opleiding tot Commercieel Medewerker;

 • Je bent op zoek naar een stageplek voor 4-6 maanden en bent minimaal 4 dagen beschikbaar;

 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;

 • Je bent een betrokken en enthousiast persoon, met een positieve en proactieve werkhouding

Wat bieden wij

Bij TheNewJob hangt er een fijne en open sfeer. We zijn een hecht team en staan open voor jouw ideeën! Verder kun je het volgende verwachten:

 • Je krijgt een passende stagevergoeding van €396,- per maand op basis van 32 uur;

 • Je werkt op een fijne plek met een supergezellig team!;

 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als Commercieel Medewerker en als persoon;

 • We hebben de leukste teamuitjes! 

Over de opdrachtgever

TheNewJob is een jong en energiek start-up bedrijf, opgericht in 2020 en gevestigd in Hoorn. Bij TheNewJob geloven we in een persoonlijke aanpak. Wij geloven dat elke vacature, opdracht en professional uniek is en daarom verdienen ze onze volledige aandacht. We gaan die extra stap zetten om de perfecte match tussen opdrachtgever en professional te vinden. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen terwijl je werkt aan leuke projecten, dan is TheNewJob de juiste plek voor jou! 

Solliciteren

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse kenbaar te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

 

Meer informatie?

Mariska Swier

Recruiter

Tel. 06 3921 4803
Soliciteer hier!